
Care sunt avantajele si beneficiile tratamentului cu microace?
+ Tratamentul cu microace realizat cu Micro-injectorul prezinta anumite avantaje fata de tratamentele cu laser sau peeling chimic medical, astfel ca tratamentul nu afecteaza epidermul (stratul superficial al pielii) precum in cazul celui cu laser sau peelingului chimic medical, timpul de refacere este minim comparativ cu cel din urma procedurii ablative cu laser, iar tratamentul este mai putin costisitor comparativ cu laserul,
+ Nu are efecte secundare nedorite,
+ Adancimea de penetrare a microacelor se controleaza foarte usor (0 – 2,5mm),
+ Perioada de vindecare este scurta, roseata va persista de la cateva ore pana la cateva zile, depinde de adancimea cu care se lucreaza,
+ Se reface conditia generala a pielii prin regenerarea cutanata intensa,
+ Penetrare excelenta si in profunzime a substantelor medicale,
+ Poate fi folosita ca si terapie unica sau combinata cu alte terapii, asociata cu alte tratamente (tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, etc.).
Microneedling-ul sau mezoterapia fractionată este o metodă minim invazivă de tratament la care recurg tot mai mulți pacienți, femei și bărbați, cu rezultate de-a dreptul spectaculoase și sigure în multe dintre cele mai supărătoare afecțiuni cu impact dermatologic și estetic: în inestetismele faciale de orice tip (îmbătrânire cutanată, riduri de vârstă sau de expresie, piele flască, pete hiperpigmentare, cicatrici post-acnee, deshidratare, diverse tipuri de acnee, pori măriți, cearcăne, pungile de sub ochi, gâtul și bărbia dublă), în inestetismele corporale (celulita de orice grad – poate trata chiar celulita în stadiul 4, aglomerări de grăsimi inestetice, zone cu retenție de apă, relaxare cutanată, remodelare corporală, vergeturi și cicatrici, capilare sparte, senzația de picioare grele și dureri musculare, în alopecie (căderea sau pierderea totală a părului), pentru stimularea creșterii părului, îmbunătățirea calității părului existent, dermatita seboreică severă sau rebelă localizată la scalp, elimină mătreața, încetinește procesul de albire a părului.
Tratamentul este folosit cu succes și pentru ochi, mâini, gât și decolteu.
Rolul tratamentului este de a reface nivelul de hidratare al pielii și de a stimula producția de colagen. Acest proces conduce la îmbunătățirea volumului tegumentului, împiedicând îmbătrânirea cutanată.
Zonele care pot fi tratate sunt fața, gâtul, decolteul, mâinile , scalpul, abdomenul, sânii, coapsele, fesele, gambele. După un protocol de tratament timp de 3 săptămâni, această procedură asigură rezultate vizibile: după o săptămâna, pielea este mai luminoasă; după 2 săptămâni, este mai suplă și elastică, după 3 săptămâni, zonele tratate sunt vizibil transformate!
La nivelul mâinilor se recomandă mezoterapie de rejuvenare pentru:
+ piele matură
+ piele uscată, deshidratată, ternă
+ fotoîmbătrânire cutanată
+ lipsa de tonus ( piele flască)
+ riduri fine sau profunde
+ pete pigmentare
Efecte:
+ creșterea capacității de refacere a pielii
+ reducerea ridurilor
+ efect antioxidant, neutralizare a radicalilor liberi ce produc îmbătrânire
+ crește elasticitatea și hidratatrea pielii
+ stimularea sintezei de colagen
+ piele mai netedă, luminoasă, întinerită
+ atenuarea/ eliminarea petelor pigmentare, cicatricilor
Recomandări: 5-6 ședințe, 1 ședință la 1-3 săptămâni, se repetă de 1-2 ori pe an; pentru menținerea rezultatelor se efectuează ședințe de întreținere, 1 ședință la 1-2 luni.
De ce sa alegi mezoterapia fracționata ( microneedling sau mezoterapia cu dermaroller)?
Spre deosebire de mezoterapia injectabilă, mezoterapia prin dermaroller are dublu rol: pe lângă substanțele introduse în derm prin micro-injectări se realizează și stimularea mecanică și traumatismul local declanșează efectul local al factorilor de regenerare. Practic, prin dermaroller îți păcălești pielea să se regenereze singură și să producă mai multe substanțe care dau un aspect tânăr pielii.
O ședință de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute. După evaluarea pacientului, se fac fotografii și măsurători ale zonei de interes. Se dezinfectează zona respectivă, se realizează amestecul de substanțe și se rulează dermarollerul. Pacientul percepe mici înțepături de intensitate redusă.
Dupa două-trei sesiuni, pacienții pot vedea deja îmbunătățirile aduse de tratament, iar unii pacienți pot observa efecte benefice după doar o singură ședință.
După fiecare ședință de mezoterapie este recomandată evitarea masajelor și a temperaturilor extreme timp de trei zile.
Mezoterapia este o metodă de tratament care conduce la rezultate deosebite atunci cand este respectat ritmul sedințelor.
Pentru o recomandare personalizată vă invităm la o consultație gratuită.
CONTRAINDICAȚII: Ca la orice procedură dermato-cosmetică există câteva situații în care mezoterapia este contraindicată: sarcină sau perioada de alăptare, o alergie cunoscută la una dintre substanțele folosite, tulburări de coagulare a sângelui, boli cronice grave.